1.4.13

Νυχτερινό


1. την ώρα που κλείνεις τα μάτια και λίγο πριν βυθιστείς στο όνειρο - εκεί στο ανάμεσα δηλαδή - αν παρατηρήσεις καλύτερα αυτό που δεν βλέπεις από το δεξί σου μάτι - αυτό που βουλιάζει στο μαξιλάρι δηλαδή- θα δεις το χάος τρισδιάστατο.

2. τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνάνε ανάποδα. σηκώνονται από τα κρεβάτια τους το πρωί πεταλούδες και μέχρι να νυχτώσει η πόλη τους έχει ξανακάνει κάμπιες. εξ' ου και τυλίγονται κάτω απ' τα σκεπάσματα σαν μέσα σε κουκούλι, έτοιμες να εκκολαφθούν και πάλι για την καινούρια μέρα.

3. ανοιξιάζει. τα σώματα μέρα με τη μέρα ξεδιπλώνουν πάνω στα κρεβάτια σαν τα μπουμπούκια που ανθίζουν πάνω στις νερατζιές.

4. κλείνεις ερμητικά τα πατζούρια όταν πέφτεις για ύπνο για να μη σε τυφλώσουν την ώρα που ξυπνάς οι πρώτες αχτίδες από το πιο βαθύ σκοτάδι. μπλακ χιούμορ.

5. να 'χεις πάντα ενα μολύβι και ένα κομμάτι χαρτί στο κομοδίνο για να σημειώνεις στον ύπνο σου (ει δυνατόν μέσα στα σκοτάδια), διότι θα 'ρθει μια μέρα που θα ξυπνήσεις ένα πρωί και έντρομη θα διαπιστώσεις πως έχεις ξεχάσει το 5.

No comments:

Post a Comment